Laina

20-2250€ Nopeasti Netistä!
Vikinglaina on luotettava ja nopea vippi. Laina 20 – 2250 € tilillesi ilman takaajia tai vakuuksia.
Vikinglaina sopii kaikkeen – odottamattomiin menoihin, yllättäviin hankintoihin, matkustukseen, harrastuksiin tai muihin tarpeisiin.

Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa,
seitsemänä päivänä viikossa

  • Luoton määrä on 20-2250 euroa, eräpäivä valintasi mukaan 7, 14, 30 tai 90 päivää
  • Laina maksetaan tilillesi mahdollisimman nopeasti joka päivä 07:00-23:00
  • Vippi voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle
  • Lainahakemuksen voit jättää internetin kautta tai tekstiviestillä

Vikinglaina on luotettava ja vaivaton

Vikinglaina on edullinen ja luotettava vippi, joka on käytössäsi aina silloin kuin tarvitset lainaa nopeasti tasapainottamaan talouttasi. Tee hakemuksesi helposti verkossa tai tekstiviestillä, tarvitset vain nimelläsi olevan matkapuhelin liittymän henkilöllisyytesi varmistamiseen. Olemme vastuullinen lainanantaja, meillä ei ole piilokuluja.

hae-vippi

Laina voidaan myöntää 18 -vuotta täyttäneelle Suomen kansalaiselle,
jolla on voimassa oleva henkilökohtainen matkapuhelinliittymä

Lainahakemuksen voit jättää kätevästi internetin kautta, tai tekstiviestillä. Luomalla henkilökohtaisen PIN koodisi, on pikavippi haku entistä helpompaa. Saat lainapäätöksen viipymättä, kun hakemuksen tiedot on tarkistettu.
 
Lue lainaehtomme huolellisesti. Kun olet hyväksynyt lainaehdot, sinulle myönnetty laina maksetaan tilillesi välittömästi, yleensä muutamassa minuutissa. Saat tiedon siitä tekstiviestillä.
Otamme lainahakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa.
Lainaa hakiessa asiakas ilmoittaa tutustuneensa sopimusehtoihin sekä hyväksyvänsä ne.
 
Sinun ei tarvitse jonottaa pankissa, eikä täytellä pitkiä lomakkeita. Eikä selitellä mihin tarvitset lainaa. Me emme kysy mihin tarkoitukseen vippi tulee. Lainaa voi hakea joka päivä. Voit tehdä pikavippi hakemuksen milloin tahansa, missä tahansa – silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lainaa kauttamme haluamasi suuruinen vippi, edullisella korolla ja valitsemallasi maksuajalla.
 
Tutustu edullisiin korkoihimme ja joustavaan takaisinmaksuun. Valitse tilanteeseesi sopiva riittävän suuri vippi ja tarpeeksi pitkä maksuaika. Lainan takaisinmaksu hyvä ajoittaa esim. palkkapäivääsi. Voit myös maksaa lainan pois ennen sen eräpäivää, ilman lisäkustannuksia. Lasku lainan takaisinmaksusta lähetetään sinulle postissa, mutta voit saada sen halutessasi myös huomaamattomasti sähköpostiisi.
 
Voit hakea uutta lainaa, kun edellinen vippi on maksettu pois. Huomaa, että maksun kirjautumiseen voi mennä muutama päivä.
Tervetuloa kokeilemaan elämäsi helpointa lainaa!